.

Een vrij leven krijg je alleen door actie te ondernemen!

Besef jij je wel eens dat we maar heel kort op aarde zijn. En als je naar het universum kijkt, dat we hier echt maar een split second zijn. Tijd en zinvolle tijd zijn schaars en toch gaan wij zo snel over naar de waan van de dag. We nemen tijd voor lief en halen niet het beste uit onze dag. Herken je dit….?

Wat ik je wil meegeven is dat jij alles kunt manifesteren. Je kunt echt je dromen waarmaken maar dit gaat niet vanzelf. Dit kost toewijding, actie en de juiste hulp om je overtuigingen die je belemmeren los te laten. Het kost tijd en actie om gedrag om te buigen.  Alleen als jij vandaag besluit om het anders te doen zal er verandering komen. Hoe je denkt zo is je leven. Heling, zelfliefde en de verandering maken de groei compleet.

Wees je pure zelf

Samen op weg naar een vrij leven deel ik graag mijn boodschappen afgestemd en uniek om in je kracht te komen.

Voel jij dat je ervoor mag gaan

Ben jij een ambitieuze vrouw en ben jij op zoek naar meer diepgang, verbinding en bewustzijn in je leven. Is het tijd om je het beste uit je leven te halen?

Voel jij:

  • Voel jij dat je aan het groeien bent maar voel je ook dat je samen verder kan komen;
  • Voel jij dat het anders mag in je leven. Is het tijd om je dagen anders in te delen en echt te doen waar je van droom? Wil je meer vrijheid, doen wat je gelukkig maakt en beperkingen loslaten;
  • Ben jij klaar om je wereld volgens je eigen regels in te vullen;
  • Wil jij je eigen business opstarten en wil je klanten langdurig aan je binden;
  • Is je gevoelsleven klaar voor de volgende stap. Wil jij spiritueel gevoel, doelgericht in je leven laten passen – lees leven vanuit je gevoel-;
  • Wil jij het echt anders, maar mis je een afgestemde blauwdruk welke kant je op mag;
  • Je wilt je intuïtie nog meer inzetten in je leven;

Dan zijn wij de mooiste combinatie om samen door te zetten…..Mijn online coaching combineer ik met coaching op locatie en ik gebruik de inzet van paarden.Als mindset coach expert kan ik je bewust helpen om weer volledig in je eigen kracht te komen. De stappen die je mag zetten krijg ik helder door en samen gaan wij je belemmeringen loslaten. Zodat jij kunt stralen en je doelen gaat behalen zowel prive als voor je business.

Patricia Polpe

Spiritueel Coach Expert

Vrij leven

Vrij leven vrij van stress en negatieve gedachtes. Mindset reset en tools om je leven te manifesteren en in overvloed te doen wat je blij maakt. Straal jij al iedere dag in je leven?

In kracht

In kracht leven maakt je vrij. Het maakt je leven die iedere dag korter wordt tot je eigen succes. Stralen ipv piekeren en echt doen wat je blij maakt. Geld op de bank en tijd voor de dingen die jij graag doet. Het is mogelijk. Ik ben het levende bewijs.

 

Afgestemd gesprek

Wil jij een afgestemd gesprek (15 min) met mij boeken om te bekijken of mijn persoonlijke coaching bij je past? Afgestemd op jouw energie en de boodschappen die jij NU mag ontvangen in je leven.

Boek dan een gratis call om kennis te maken Klik hier voor een Kennismakingscall

Boek hier jouw call to action
Klik hier om toegang te krijgen tot dag 2