.

5 dagen goud 5 dagen balans 

Rust in je hoofd 🧠  leven vanuit je hart ❤️  en de vrijheid om meer te genieten 👸I

in 5 dagen leer jij je leven aan te passen zodat het voor je werkt. Een vrij leven waarin de regie hebt over je brein, je gevoel en je doelen. De geheimen van een kudde paarden vertellen ons alles over eeuwenoude technieken die voor rust en balans zorgen.

Ontdek de kracht van de kudde in een coachprogramma, waarin jij gaat leren te staan voor wat jij verlangd. Doorzetten en vasthouden om die dromen niet meer uit te stellen.Praktische oefeningen & doelgerichte kaders met een goed gevoel als basis. De balans tussen voelen en handelen waarbij de geheimen van de kudde je motiveren.

Wil jij meer weten over deze methode, download dan gratis mijn 5 dagen goud. 

Download hier 5 dagen goud
Boek hier je kennismakingscall met mij.

5 dagen coaching: iedere dag een kaart & module

Shop now
Ja ik wil een vrij leven

Coaching met inzet van paarden geeft balans

Paardenkuddes bezitten geheimen die ons  helpen om in vrijheid te leven. Paarden leven altijd in balans, handelen in het nu en volgen altijd hun innerlijke kompas.✔️  Voel jij dat jij meer uit je leven wilt halen. Komt er dagelijks veel op je af en raak jij het overzicht kwijt waardoor je de focus op je doelen kwijtraakt. Daarbij weet je goed wat je wilt in je hoofd, maar lukt het je niet om je plannen uit te voeren.✔️  In deze wereld waarin je leven vast lijkt te liggen, en nadruk ligt op het brein en presteren voel jij je soms niet thuis. Jij wil juist leven vanuit je hart waarbij  je intuïtie wordt versterkt. Alleen weet je dagelijks nog niet goed hoe jij kunt luisteren naar je intuïtie.✔️  Jij weet dat jij meer kracht hebt dan je nu gebruikt. Je leven gaat erg snel en je kracht komt nog niet tot uiting. Je voelt dat er meer uit te halen valt en verlangd naar een vrij leven.✔️ Je werkt enorm hard en voelt je hierin soms eenzaam doordat het voelt alsof je nog niet kunt bereiken waarvan je diep van binnen wel weet dat het mogelijk is.✔️ Jij bent klaar voor je vrije leven, maar toch hou jij jezelf nog klein. Je kiest voor vaste patronen en veiligheid en hierdoor schuiven je dromen dagelijks naar de achtergrond.

Patricia Polpe

Spiritueel Coach Expert

Patricia Polpe