SpirituEEL verbinder

HI THERE,

Fijn dat je op mijn platform terecht bent gekomen.

Ik ben Patricia Polpe.

De spiritueel afgestemde coach en expert die jouw energie en kracht naar boven kan halen. Werken vanuit je verlangens en kracht in jouw energie waarbij ik je dagelijkse obstakels om te weet te zetten in een mogelijkheden. Ben jij er klaar voor om in je kracht te staan?

Juist in een wereld waar eigen kracht steeds meer naar de achtergrond lijkt te verdwijnen, ben ik van mening dat jij jouw kracht moet oproepen.

Ik stopte 2 jaar geleden met het ” moeten. Ik besloot mijn spiritual gift te omarmen en te leven vanuit mijn verlangen. Ik stopte met werken in loondienst en ben gestart met mijn bedrijf. Vanuit mijn energie, mijn gaven kracht een verlangen sta ik nu in het leven. Toen ik besloot hievoor te gaan kwam ik vrij van belemmerende patronen en lag mijn focus op mijn kracht. Het is me gelukt mijn wereld te draaien.

Mijn loondienst was voorbij, mijn mindset & mijn business groeide. De energie die hierdoor vrij kwam bleef al snel stromen. Ik leef mijn droom en ik ben enorm dankbaar voor dit proces en de uitwerking hiervan. Ik ben het levende bewijs dat alles mogelijk is.

“Op sommige momenten ging mijn groei zo snel dat ik hem zelf amper kon bij houden” 

Vanuit een Sprookjes achtige locatie in Amsterdam, run ik mijn Opleiding & Coachingscentrum. Ik werk samen met mijn mooiste klanten, in de mooiste samengebrachte energie. Mijn expertise ligt in mijn doelgerichte & afgestemde aanpak om meer krachtige energie in jouw leven of business te brengen. Mijn afstemming vertelt welke stappen er gezet mogen worden. Jij zult weer stralen vanuit een krachtige energie waarin jij blokkades zult loslaten om zo tot een ultiem resultaat in energie te komen.

Ben jij al klaar voor de meest SUCCESVOLLE versie van jezelf?

Vanuit mijn levenservaring, werkervaring en spirituele gave in doelgerichte energie heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Mijn bewezen krachtige methode, waarbij ik al vele mensen in hun kracht heb kunnen laten groeien. In mijn online heart community kun jij stralen in kracht… Tenminste als jij voelt dat jij er klaar voor bent……

 

Zullen wij ervoor gaan….?

Ben jij een ambitieuze vrouw misschien wel een onderneemster, ben jij op zoek naar meer diepgang, verbinding en spiritueel bewustzijn? Dan zijn wij de mooiste combinatie om samen door te zetten….. 

Voel jij: 

  • Voel jij dat je aan het groeien bent maar voel je ook dat je samen verder kan komen;
  • Voel jij dat het anders mag in je leven. Is het tijd om je dagen anders in te delen en echt te doen waar je van droom? Wil je meer vrijheid, doen wat je gelukkig maakt en beperkingen loslaten;
  • Ben jij klaar om je wereld volgens je eigen regels in te vullen;
  • Wil jij je eigen business opstarten en wil je klanten langdurig aan je binden;
  • Is je gevoelsleven klaar voor de volgende stap. Wil jij spiritueel gevoel, doelgericht in je leven laten passen – lees leven vanuit je gevoel-;
  • Wil jij het echt anders, maar mis je een afgestemde blauwdruk welke kant je op mag;
  • Je wilt je intuïtie nog meer inzetten in je leven;

Als spiritueel coach expert kan ik je bewust helpen om weer volledig in je eigen kracht te komen. De stappen die je mag zetten krijg ik helder door en samen gaan wij je belemmeringen loslaten. Zodat jij kunt stralen en je doelen gaat behalen zowel prive als voor je business.

Patricia Polpe

Spiritueel Coach Expert

Paardenkracht als hulpmiddel om los te laten

Paarden zijn de experts in het blootleggen van zware overtuigingen! – Ik voel jouw twijfel en onzekerheden snel aan en door mijn gave krijg ik direct inzicht waaraan jij mag werken. Ik kan je laten ervaren waar je aan mag werken maar bovenal wat je los mag laten. Door de inzet van paarden versnellen ik dit proces enorm. Ik zie de kracht van paarden in hun gave om je gevoelsleven direct door te prikken. Paarden scannen je energie en reageren in kleine maar voor mij vertaalbare signalen direct. Door het proces van loslaten wat je niet meer dient helpen wij jouw in een razend tempo. Door de gevoelsbeleving en de kracht van de paarden voel jij de magische sessie in het loslaten van wat je niet meer dient als een blijvend resultaat. Zodat jij je kunt richten op het ontwikkelen van je eigen kracht, de juiste mindset en het opbouwen van nieuwe helpende gedachten.

De paarden zijn een natuurlijke spiegel voor jouw innerlijk proces. Als jij dit proces in kracht inzet zul jij meer rust en balans vinden wat uiteindelijk gaat zorgen voor het succes in het leven waar jij naar verlangd. Als jij niets veranderd veranderd er niets. Krijg weer regie over je innerlijke wereld, je gedachtes en straal voor altijd n je eigen kracht zonder twijfels of onzekerheid. 

 

Patricia Polpe

Spiritueel afgestemde coach expert

Spiritueel afgestemd coach expert.

Mijn verhaal = jouw inspiratie

Ik ben Patricia Polpe.

De spiritueel afgestemde coach en expert die jouw energie en kracht naar boven kan halen. Werken vanuit je verlangens en kracht in jouw energie waarbij ik je dagelijkse obstakels om te weet te zetten in een mogelijkheden. Ben jij er klaar voor om in je kracht te staan?

Juist in een wereld waar eigen kracht steeds meer naar de achtergrond lijkt te verdwijnen, ben ik van mening dat jij jouw kracht moet oproepen.

Ik stopte 2 jaar geleden met het ” moeten. Ik besloot mijn spiritual gift te omarmen en te leven vanuit mijn verlangen. Ik stopte met werken in loondienst en ben gestart met mijn bedrijf. Vanuit mijn energie, mijn gaven kracht een verlangen sta ik nu in het leven. Toen ik besloot hievoor te gaan kwam ik vrij van belemmerende patronen en lag mijn focus op mijn kracht. Het is me gelukt mijn wereld te draaien.

Mijn loondienst was voorbij, mijn mindset & mijn business groeide. De energie die hierdoor vrij kwam bleef al snel stromen. Ik leef mijn droom en ik ben enorm dankbaar voor dit proces en de uitwerking hiervan. Ik ben het levende bewijs dat alles mogelijk is.

Vanuit mijn Amsterdamse opvoeding in een familie die altijd hard heeft moeten werken om iets te bereiken ben ik opgegroeid.

Mijn moeder komt uit een groot gezin, amsterdams recht toe recht aan. Mijn moeder had 7 zussen en drie broers. Mijn tantes zijn allemaal sterk, ze komen uit een moeilijke tijd om op te groeien. Allen op hun eigen wijze succesvol door te doen, door te groeien en je eigen ontwikkeling in je hand te nemen.

Mijn vader komt uit een kleiner gezin. Mijn opa en oma deden alles voor hun kinderen, in die tijd waren ze echte trendzetters. Hard werken is mij geleerd door mijn opa. Werken als je iets wilt heeft hij me bijgebracht. Ook mijn vader heeft door hard werken veel bereikt in zijn leven. Mijn opvoeding was gericht op doorzetten, niet opgeven en als je iets wilt moet je ervoor gaan. Eigenschappen die mijn kracht en tevens mijn valkuil blijken.

Mijn spirituele gave heb ik altijd bij me gehad, als kind kun je dit niet thuisbrengen maar wel voelde ik altijd veel. Als puber ging ik mij hierin verdiepen en altijd genoot ik van contact met mensen. Ik kwam er wel achter dat ik mensen snel kon aanvoelen en soms gaf ik mensen zomaar een gedicht. Ik was mij in die tijd niet bewust van de impact van mijn woorden, evenals de bron die mij die woorden zomaar gaf. Ik wist niet beter dan dat iedereen deze stem en deze verbinding had. 

Mijn oom en tante… Theo en Dina…. Mijn dierbare oom en tante lieten mij onderdompelen in de kracht van spirituele liefde. Naast hun spirituele kracht konden ze mijn kracht echt vleugels geven. Zij leerde mij voelen, waren kritisch en de kleine momenten in het leven als een kado te zien. De magie van de dag heb ik van hun geleerd en die lessen geef ik graag terug aan de klanten met wie ik werk. 

Na mijn burn out op mijn 38e werd ik mij echt bewust dat ik de andere kant op mocht. De kant die altijd als thuiskomen voelde maar waarvoor ik altijd overtuigingen klaar had staan. Ja maar…… 

De dag dat ik besloot mijn hart, verlangen en missie te volgen en het ” moeten” heb losgelaten heeft mijn leven doen draaien. Ik ben het levende bewijs dat als j het kunt dromen, je het kan waarmaken… 

Graag draag ik bij om de ” ja maar” cultuur overboord te gooien en echt te gaan voor wat je wilt bereiken. Als het rad eenmaal draait zal het water met iedere draai harder stromen.