Opgebrand versus Helende energie

Mijn burnout was voor mij niet zo makkelijk te erkennen. Nog doe ik dit niet liefde maar ik probeer deze periode uit mijn leven te erkennen. Naast overbelastheid door wat ik mezelf allemaal oplegde, was ik moeder geworden. 2 gezonde mannetjes in mijn leven een rijkdom. Rijkom aan liefde en een rijkdom aan alle verwachtingen waaraan IK vond dat ik moest voldoen. 2 Zware bevallingen, keizersnedes werkte ook niet echt mee. Mijn energie was op, toch ging ik wel door, geen dag heb ik de hele dag in bed gelegen. Dit is mijn overlevingsmechanisme mijn kracht. Doorgaan…. Alleen moest ik echt leren dat bij doorgaan ook rust en acceptatie van je eigen grenzen hoort. 

Dat is voor mij de essentie van de periode die mij is overvallen, noem het een burn out, noem het balans vinden. Het is niet groter dan het is en het hoeft ook niet te worden gebagatelliseerd. NU ben ik 2 jaar verder en kan ik zeggen veel meer in balans. Ik leer nog dagelijks wat wel en niet lukt en ik probeer dat te accepteren. Ik geniet van kleine momenten, neem tijd voor mezelf en ik geniet van hoe het leven loopt. Ik heb qua werk en gezondheid keuzes gemaakt die ik nooit durfde en ik kan nu zeggen in mijn energie kan ik stralen. Ik probeer geen controle te behouden op kleine onbelangrijke onderdelen en ik vraag me wel 10x per dag af of alle moeders de chaos herkennen waar je soms in leeft. Schouders ophalen en weer een leuk momenten vinden zijn mijn toverwoorden. 

Tijd was nodig…

Tijd heeft me geheeld, tijd heeft mijn proces gestuurd en mij de kracht gegeven die ik nodig heb om de goede kant op te gaan. De kant waar ik me prettig voel en waar ik energie krijg ipv alleen maar geef. Want dat is wel de essentie van burn out herstel, voelen ervaren wat je zelf doet in de processen van je leven. Erkennen waarom je dingen moet van jezelf is een begin een startpunt. Van daaruit kun je verder gaan en kun je een nieuw patroon voor jezelf gaan opzetten. In dit patroon zul je nog 10 keer moeten en zul je nog 10 keer dwalend zoeken naar jezelf. Toch is het zo fijn om hulp te krijgen, te praten, te kunnen erkennen en iemand te ontmoeten die je jouw krachten weer laat voelen.

 

Reflectie en herstellen van verwachtingen

Ik zag de wereld niet reeel. Ik verwachte van mezelf wonderen, wilde doen aan het ” perfecte plaatje”. Nu weet ik wel beter, dat plaatje bestaat niet. Want je mag vooral doen wat je wilt in het leven. Die rommelige keuken, vieze badkamervloer en krummels op de trap gevolgd door het wasgoed horen erbij. En iedere dag zul je weer moeten opruimen of soms een dagje niet, dan laat je de boel en ga je lekker doen wat je wilt. Ik doe veel vaker eerst wat ik wil en waar ik echt blij van wordt en daarna doe ik de dingen die moeten!

Nu reflecteer ik, neem een kopje koffie en zie in dat mijn verwachting en de realiteit soms te ver van elkaar afstaan. Perfectie hebben we gemaakt, maar is helemaal niet belangrijk. Wat is dan wel belangrijk!

Energie in balans, doen wat je blij maakt en dit inpassen in je leven op dit moment. Bijstellen van wensen en verwachtingen, controle soms loslaten en genieten. Tijd nemen die nodig is om jezelf blij te voelen en hierachter te staan. Perfectie bestaat niet, humor en mooie momenten wel!

Wil jij met mij de reis aangaan om je energie weer terug te vinden. Wil jij hulp om de knop te vinden om je energie op te laden? Wil jij je krachten vinden en deze laten stralen? Dan kan een unieke afgestemde coachingstraject je helpen. 

 

Wil jij hulp bij het opladen van je energie? Je bent een klik verwijderd

~ Golden Glow ~

€ 355

1 maand coaching met inzet van paarden
 • Unieke coaching met inzet van de kudde paarden
 • 1x kracht tussen de kudde coachingsdag tussen de paarden
 • 1 meditatie tussen de kudde
 • Persoonlijke module gericht op transformatie
 • Toegang tot mijn online heart community 
 • Optie: fotoshoot tussen de kudde 
Boek 1 maand coaching

Golden Glow

Het unieke cadeau voor jezelf

~Golden Sense~

€545

Cursus van 6 weken met inzet van paarden
 • Unieke coaching met inzet van de kudde paarden
 • 6x coach sessie met inzet van paarden
 • 1 xmeditatie tussen de kudde
 • Persoonlijke module gericht op transformatie
 • Toegang tot mijn online heart community
 • Optie: fotoshoot tussen de kudde 
Boek de cursus

Golden Sense

Een cursus voor je persoonlijke groei

~Golden embrace~

€1675

3 maanden groei de ruimte geven
 • Unieke coaching met inzet van paarden
 • 2x livedag tussen de kudde inclusief 2 coaches
 • 3x coach sessie met inzet van paarden
 • Persoonlijke modules gericht op transformatie 
 • Toegang tot mijn Online heart community
 • Extra: Fotoschoot tussen de kudde
Boek je 3 maanden coaching

Golden Embrace

Ga staan voor je mooiste leven