Boek een sessie Surprise For you
Laat mij je helpen om je unieke eigenheid te vinden

Coaching voor kinderen met de hulp van paarden

Ben jij als ouders op zoek naar coaching en hulp voor jouw zoon of dochter? Komt de reguliere hulp niet verder of wil jij een vraaggericht aanbod waarin er echt naar je kind geluisterd wordt?

Onze coaches zijn allen geregistreerd en gediplomeerd. De sessies zijn gericht op verbinding met je innerlijke zelf. Tijdens een sessie mag je kind zich veilig voelen, zal ik naar ze luisteren en vanuit mijn afstemming en energie de paarden hun krachtige gave laten inzetten. Hun gave om belemmerdende patronen en krachten snel boven tafel te krijgen.

Ben jij klaar om je kind de mooiste momenten te geven?

Lees verder over mijn afstemming.

Coaching gericht op verbinding. Ingezet vanuit een veilige omgeving, waarin (spiritueel) afgestemde energie in een doelgerichte aanpak gegoten wordt. In verbinding je doelen behalen maakt je krachtig.

  • Afgestemde 1:1 online coaching sessie
  • Op een unieke locatie in Amsterdam
  • Krachtige sessies die je groei in gang zetten
  • Verwerking van oude patronen
  • Kracht bijzetten bij leerpunten
  • Online support golden heart community

Al onze coaches zijn skj geregistreerd in bezit van een VOG en gediplomeerd

Surprise for you

Coaching met behulp van paarden

Omdat ik in je geloof!

Bij CK Coaching Company werk ik als paardencoach, trainer en ben ik en tovenares als het gaat om je gevoelens.  Ik geloof in kracht en ik geloof dat iedereen in zijn unieke eigenschappen mag stralen. Graag help ik je verder in je leven. Zodat jij gaat ervaren wat echt bij je past, welke kanten je op wilt lopen wat je graag achter je wilt laten. Jouw kracht mag stralen als een zonnetje op een mooie dag.

Mijn toverhoed is mijn gave en daarin kan ik jou helpen om verder te komen in je gedachtes en je gevoel. Wil jij weten welke stappen jij nu mag zetten om weer de baas te worden over je gedachtes en je gevoel? Ik help je graag verder in een uitdagende sessie met mijn lieve merrie Surprise

Surprise for you (kids)

Coaching met de krachtige hulp van Suprise

Surprise for kids

Een losse sessie voor kinderen & tieners

Een familie surprise

Kom als gezin echt in contact met elkaar

Even voorstellen….

Graag stel ik je aan mij voor… Een korte kennismaking zodat je meer over mij en mijn passie te weten komt.

Mijn naam is Patricia Polpe, ik ben een vrolijke en vooral gelukkige moeder van 2 kinderen en ik ben getrouwd met mijn soulmate Charl.

Wij houden van het leven en gaan geen uitdaging uit de weg. Met 2 bedrijven en een gezin zijn we altijd bezig en is het belangrijk om een balans te zoeken in het leven. Dit is niet altijd gemakkelijk maar toch is dit wel het leven dat bij ons past. Positief leven en het beste uit het leven halen is waar ik voorsta.

Ik geniet van energie van kinderen en ik geloof erin dat energie in balans altijd zorgt voor groei. Hoe je dit precies doet is de truc die ik je kan leren tijdens de coaching.

Lees hier mijn hele verhaal en bekijk mijn CV…