Soms kies je een andere richting

Het leven kent pieken en dalen

Ons leven kent pieken en dalen. Soms gaat het even minder goed en kun je de kracht in jezelf niet goed meer vinden. Of twijfel je nog over welke richting je op moet gaan? Soms houden wij onszelf klein als we een nieuwe stap willen zetten. Dan kan coaching met paarden je enorm helpen.  Verbinding, liefde en samen groeien is soms alles wat je nodig hebt.

Coaching met inzet van paarden geeft een snel resultaat. Geen enkele coaching of therapie kan zo snel inzicht geven waar je aan mag werken. Doordat paarden intuïtief sterk ontwikkeld zijn kunnen zij je gevoelsleven direct aanvoelen. Zij voelen waar je pijn of twijfel zit en zullen hierop reageren. Kleine maar belangrijke kuddesignalen kan ik als paardencoach lezen waardoor ik je terug kan geven wanneer het paard op je reageert.

Als jij een innerlijke verandering doormaakt zullen paarden hier direct op reageren. Hierdoor worden paarden gezien als de spiegels van je ziel.

Paarden kunnen je vertrouwen en inzicht geven in te nemen stappen, in je mindset verandering of in helen van oud zeer of trauma. Om daarna weer richting te toekomst te stappen met nieuwe doelen.

Klik hier om direct te boeken:

Coaching met paarden kan helpend zijn als jij:

  • Kunt inzien dat je zelf de spil bent in het maken van een verandering voor de toekomst. 
  • Je eigen leven in beheer wilt nemen en open staat voor groei en verandering.
  • Zelfbewust wilt kiezen voor een verandering in leven en uiteindelijk toekomst. 

Ja…..

 

Heb jij op de antwoorden met ja geantwoord en voel jij je aangetrokken tot mijn  ontwikkelde mindset methode gericht op kracht, met inzet van paarden dan maak ik graag kennis met je. 

 

 

Let Surprise help you

Kom in je kracht coach sessies met Surprise

Surprise is een pracht van een paard, een sensitieve merrie die gericht is op mensen. Surprise zal snel je vertrouwen winnen door haar liefdevolle energie.

De energie die paarden hebben zijn in balans. En deze balans zorgt voor een sterk ontwikkeld gevoelsleven. Paarden zijn gevoelsdieren en ze voelen aan waar jij aan mag werken. Hierdoor is wordt je ontwikkeling versneld en heb je direct handvaten om in te zetten voor groei. De ontwapening en het vertrouwen dat Surprise je geeft maakt de sessie hierin volledig compleet.

De coaching wordt gegeven op een in een unieke uitloopstal tal met zicht op de veulenkudde. Vanuit de energie van de paarden en je eigen kracht en verlangen zal ik de coaching gericht inzetten. Afgestemd op je energie, vraaggericht en passend bij je hulpvraag. Mijn afstemming is een gave en hierin kan ik jou helpen Positieve energie gegarandeerd, de helende sessie veranderd je blik op het leven. 

 

Ja ik wil de sessie boeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Losse sessie coaching met paarden

Kom in je kracht met de paarden

Je kunt bij ons terecht voor losse sessies coaching met paarden. In deze sessie van ongeveer 75 minuten beleef jij een coach sessie waarbij je doelgerichte opdrachten zal vervullen nabij de paarden. Onderwerpen die je nodig hebt zullen naar boven komen en hier zullen we gericht met de paarden aan werken. De kracht van paarden zal je versteld doen staan!

Klik hier voor aanbod losse sessies

 

 

Volledige dag vol heling & kracht

Je kunt bij ons terecht voor een volledig verzorgde dag waarin heling en kracht centraal staan. Loslaten en stralen in kracht is wat je na deze dag mee naar huis neemt. Inclusief compleet verzorgde lunch kom jij volledig tot rust in je kracht. 

 

Klik hier voor aanbod kracht tussen de paarden

Let Surprise help you

Kom in je kracht coach sessies met Surprise

Surprise is een pracht van een paard, een sensitieve merrie die gericht is op mensen. Surprise zal snel je vertrouwen winnen door haar liefdevolle energie.

De energie die paarden hebben zijn in balans. En deze balans zorgt voor een sterk ontwikkelt gevoelsleven. Paarden voelen aan waar jij aan mag werken, welke thema’s er spelen in je leven. Hierdoor wordt je ontwikkeling versneld en heb je direct handvaten om in te zetten voor je persoonlijke groei. De ontwapening en het vertrouwen dat Surprise je geeft maakt de sessie hierin volledig compleet.

De coaching wordt gegeven op een unieke en sprookjesachtige locatie een uitloopstal tal met zicht op de veulenkudde. Vanuit de energie van de kudde en je eigen kracht en verlangens zal de coaching gericht worden ingezet. Afgestemd op energie, vraaggericht en passend bij je hulpvraag. Mijn afstemming is een gave en hierin kan ik jou helpen om samen met de paarden de positieve energie te laten stromen. Gegarandeerd veranderd deze helende sessie je blik op het leven. 

 

Mijn leven is veranderd is na een traject bij Patricia. Ik ben over mijn angsten heen gekomen en mijn spirituele groei is in een positieve ontwikkeling gekomen. SEcht een aanrader! Dank je wel!

Jasira

Speciaal.. engelen boodschappen.. en een prachtig gedicht .. dat hou ik tegen het licht en vindt er al de antwoorden in .. Op de vragen die ik jou nog niet had gesteld… Patricia dank u voor het rustgevende gesprek. 🌺

Samantha / mediumchat

De sessies met Patricia gingen net verder waar andere coaches niet verder kwamen. Door haar afstemming en unieke boodschappen ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen en is mijn leven positief veranderd.

Jeroen

In kracht met paarden | Mindset sessie om angsten los te laten- verjaardagsactie gratis sessie extra

 195,00

Het mindsetprogramma om angsten los te laten.

Een levensveranderende

 

Lees meer
Wil jij eerst kennismaken ook dat kan!

https://youtu.be/ycxWTzWSAK4

…Omdat verandering nu nodig is…

Ben jij op zoek naar de coach die het verschil maakt, wil jij unieke sessies ervaren vanuit intuitieve afstemming. Omlijnd met een doelgericht plan van aanpak om je doelen te manifesteren. Geloof jij dat energie in balans mag stromenDan is CK Coaching Company het platvorm waar je kunt groeien.