STOP MET TWIJFELEN EN CREEER EEN LEVEN IN VERTROUWEN

Jij twijfelt nog regelmatig aan jezelf. Je wil vanuit je hart leven, maar je lijkt je dagen en de meningen van anderen continu te analyseren. Piekeren gaat dan starten en allerlei overtuigingen vanuit je oude jij houden je kleiner dan nodig….

Oude overtuigingen houden je nog te klein

👉🏼 Jij hebt nog te vaak het gevoel dat het leven te snel gaat. Van binnen loop je over van de ideeën maar deze komen niet tot uiting. Jij wil wel veranderen maar de mening van anderen houdt je toch nog tegen.. ” wat zullen ze denken als jij echt gaat doen wat je blij maakt”?

👉🏼 Jij hebt nog geen echte controle over het aanbod dat je nu hebt staan. Je ideale klanten kunnen je nog niet bereiken en hierdoor ga jij nog meer twijfelen over jezelf. Je houdt alles dan maar bij het oude… 

👉🏼 Hierdoor blijf jij in de cirkel van net niet doen wat je echt wilt. Je bent wel druk bezig maar mist de focus die nodig is om echte verandering door te zetten. 

👉🏼 Je vrienden en familie iedereen heeft en mening en deze houdt je toch nog tegen om te gaan voor wat jij echt wilt. Deze veroordeling en het gevoel soms alleen te staan grijpen je nog erg aan. 

👉🏼 Je ervaart stress en wantrouwen als het gaat om het vragen van prijzen voor je diensten. Je leeft nog niet in overvloed en je denkt nog in problemen als het gaat om geld. 

👉🏼 Jij wil je prijzen wel verhogen maar je weet niet waar te starten, of het vertrouwen te vinden de prijzen te vragen die bij je waarden passen. 

 

Ja ik wil in quantum kracht starten

Het is tijd voor de beste versie van jezelf

👉🏼 STOP met twijfelen. 

Ga staan in de kracht van wie jij bent, weet wat jij te bieden hebt en laat je niet meer afleiden door de mening van anderen. 

👉🏼 STOP  met onzekerheid. 

Het is nu de tijd om onzekerheid te transformeren in kracht! Straal je kracht uit, over jezelf over je leven en over je aanbod. Jij mag contact maken met de versie van jezelf die in kracht staat. 

👉🏼STOP met leven in ondervloed.

Overvloed is energie en deze energie is er in grote mate. Er is voldoende voor iedereen. Ook voor jouw is er voldoende overvloed en voldoende kracht beschikbaar. Je hoeft hier alleen maar contact mee te maken. 

De beste versie van jezelf vinden

Meld je aan voor de training quantum kracht

Wat kun jij verwachten:

Leven vanuit kracht mag jij zelf gaan inzetten. 

Rust in je hoofd
Keuzes vanuit je hart
Meer tijd om te genieten.

In deze online training ga ik je meenemen in de wereld van groeien richting je beste zelf.
Quantum kracht toevoegen aan je leven en in de beste versie van jezelf stappen. 

PRAKTISCH:

Jij gaat in 5 dagen aan de slag met het vinden van je innerlijke kracht door de toegang tot 5 dagen goud mijn interactieve training. 
Jij krijgt toegang tot 2 van mijn unieke  Masterclasses

  1. focus op geldmindset!
  2. Quantum energie wat is het precies?

    Jij krijgt toegang tot 1 online geleide meditatie inclusief opdracht waardoor jij zelf aan de slag gaat met je nieuwe route. 

 

Meld je aan

Alleen de juiste combinatie zorgt voor manifesteren

Mindset Coach Expert

Wat levert mijn coaching jouw op?

…verbinding …

Alleen in verbinding met je intuïtieve kracht kun jij een verandering in gang zetten. Luisteren naar je gevoel zijn de pijlers richting een vrij leven. In afgestemde energie krijg jij de mogelijkheid tot het herontdekken van jouw innerlijke kracht. De kracht die jij bezit en de kracht die de wereld nodig heeft. 

…Focus…

Leven in balans volgens de energie wetten maakt ook dat je duidelijke focus hebt en duidelijke doelen. Middels afgestemde energie gaan wij de focus en doelen op de kaart zetten om de stappen te zetten richting je vrij leven. 

…ENERGIE..

Leven in balans volgens de energie wetten maakt ook dat je duidelijke focus hebt en duidelijke doelen. Middels afgestemde energie gaan wij de focus en doelen op de kaart zetten om de stappen te zetten richting je vrij leven. 

Boek de training Quantum kracht

Je wilt wel anders maar je weet niet goed hoe!

Om in kracht te leven zijn verander processen nodig. En deze processen kosten tijd en toewijding. Je hart is er klaar voor maar ons brein zal er alles aan doen om groei en verandering tegen te houden. Menselijk brein ( gekoppeld aan gevoel) houdt niet van verandering het houdt van herhaling.

Wil jij een vrij leven manifesteren? Dan zul jij zelf stappen moeten ondernemen richting een vrij leven. Je ego mogen temmen en je eigen blokkades mogen inzien. 

  • Heb jezelf lief in overvloed, iedere dag weer.  
  • Begrijp het verschil tussen gevoel en brein
  • Omarm moeilijke gevoelens en gevoelens van angst
  • Vraag hulp bij het aanmaken van nieuwe overtuigingen
  • Schrijf je intenties op focusplan 
  • Ben dankbaar en toon deze aan jezelf. 

-Investeer in jezelf en manifesteer een vrij leven-

Boek hier de training Quantum Kracht