Waarom ik niet geloof in therapie van een bankje 

In mijn werk in de jeugdzorg heb ik alle vormen van hulp en therapie voorbij zien komen. En ook ikzelf heb hulp mogen ervaren van een psycholoog in een kil kantoor. Zittend op een bankje  tegenover een PSYCHOLOOG.

De gesprekken ervoer ik als ongemakkelijk, want hoe ga je zitten tegenover iemand. Ik voelde voor mij zo kwetsbaar. Eventjes was mijn hoofd wel leeg, eenmaal thuis was de stress direct weer terug. Ik miste enorm persoonlijke aanpak en de handvaten die ik nodig had om mijn leven te draaien.

Ik zie het ook vaak om mij heen, coachies gingen van sessie naar sessie van onderzoek naar onderzoek. Honderden! uren verder en nog steeds vol stress en angst door het leven. Meestal wordt je verleden uitgeplozen en ga je met nog meer vragen terug dan dat je kwam. Terug naar je verleden, zoeken en weer zoeken naar een trauma.

Kunnen we al een diagnose stellen? Of medicatie voorschrijven?

Met nog een trauma erbij, een bak medicatie staan veel mensen weer buiten. Helaas het budget en programma zijn klaar. Daar sta je dan meer in de war en met nog meer vragen over je leven en hoe deze te draaien. 

Kabbelen dan maar weer!

In de coachingsmethode waarbij ik de kracht van paarden gebruik, om bevrijdt te worden van angsten. Met een vooruitziende positieve blik op de toekomst! En paarden kunnen ons daar op allerlei manieren bij ondersteunen. 

in 1 sessie loslaten

Een sessie in de natuur

De paarden als voorbeeld en spiegel

Creatief werken met materialen

Werk met visualisatie om je doel te bereiken

In verbinding

Door paarden kom je in verbinding.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat paarden een positieve effect hebben op je gelukshormoon.

Ik ben Patricia Polpe en ik werk als “ horse assited coach”

Mijn mindset programma -kracht tussen de kudde- helpt om angsten en stress los te laten. Ik heb een missie, ik ben vastbesloten de kracht van paarden kenbaar te maken aan iedereen. Juist de mensen die nu nog overtuigd zijn niets met paarden te hebben wil ik bereiken.  Om de kracht van paarden en hun invloed op je mindset duidelijk te maken. 

De sessie in de natuur
In de natuur bezig zijn, in aanwezigheid van dieren maakt onze geest vrij. “ sommige mensen vinden het lastig om over hun angsten te praten” hier heerst een taboe op in onze samenleving. Een toch draaien veel mensen in een hamsterrad rond in eigen overtuigingen en lopen vast in het leven. Doordat de sessies plaatsvinden midden in de landerijen van Amsterdam kom je allereerst tot rust. Verder is de invloed van de paarden veilig en zonder oordeel. Zodra mensen aankomen, komen zij direct tot rust.
De rust een kudde uitstraalt kan ik op deze locatie inzetten als visualisatie.
“Door in rust te kijken naar het gedrag en de pracht van de kudde doet mensen beseffen waar het leven om draait.” Paarden reageren op hun omgeving. Door met paarden te werken leer je om te gaan met je eigen emotie. En het mooie is dat dit ook op een veilige afstand werkt. Je leert je emoties herkennen en je komt in rust dichterbij de signalen die je brein en lijf aangeven in je dagelijks leven.

Paarden reageren op hun omgeving vanuit instinct.
Zij weerspiegelen in kleine voor mij leesbare signalen op wat jij doet. Paarden zien direct of je of je handelt vanuit innerlijke balans of dat je keuzes maakt vanuit overtuigingen of hoe je het gewend bent. Doordat je dit als spiegel terug krijgt kun je hier meteen mee aan de slag. “ dit is meteen waarom je binnen 1 sessie resultaten behaald die je niet behaald vanuit een kantoorsessie

Paarden zijn de edele specialisten
 

Paarden zijn de specialisten als het gaat om lichaamstaal. Paarden voelen… Zij voelen emoties en gevaar. Hierdoor overleven zij al miljoenen jaren in kuddes in de natuur. Vaak zijn mensen zich nog niet bewust van hun gevoel en heeft het paard het al door. Paarden reageren instinctief en leven in het nu! “Dit is iets wat enorm helpend is als je brein vaak in angst schiet”Als gecertificeerd coach kan ik middels deze signalen de sessie vormgeven en bijsturen. Zodat er uiteindelijk vanuit jouw interne kracht een antwoord komt op je vragen. Je komt in beweging, bent ontspannen bezig en krijgt antwoorden op de kern van je angsten.“ waarom hou ik dit in stand en wat helpt om mijn angst en stress in de toekomst los te laten”, zijn vragen die jij beantwoord krijgt.Je komt op een prachtige locatie tot jezelf.Een stuk regie terugnemen is de eerste stap om je angst los te laten.

ONDERNEEM ACTIE

Ik ben Patricia Polpe,Horse Assited Coach, geregistreerd jeugdzorg werker en NLP praktiserend coach. Als eigenaresse van Coaching Company ben ik dagelijks bezig om programma’s te maken die een een bijdrage leveren aan een positieve mindset.Ik ben er klaar mee dat alle behandelingen binnen de jeugdzorg, GGZ en GGD gericht zijn op het aanbod dat er bestaat. Pasklaar en hapklaar is en vaak gericht op stellen van diagnoses. Mijn verlangens liggen in het openlijk bespreekbaar maken van minset problemen, angst en stressklachten. Want hebben we hier als mensen niet allemaal op onze eigen manier een stukje last van.Juist nu zijn er ontzettend veel mensen die hulp nodig hebben en de GGZ zit vol. Helaas gaan de aanbestedingen om in de (jeugd) hup modus te komen met je bedrijf allemaal automatisch geregeld  en is dit voor mij als coach een ontzettend lang proces.En toch doen we het ook zelf, we kopen wel wekelijks de action leeg, kopen nieuwe kleding, auto’s en schoenen. Maar geld inzetten in coaching of begeleiding doen we eigenlijk niet zo vaak en dat is best gek. Ik investeer in liefde in coaching voor mezelf, om nog meer los te laten en bewuster te leven.Mijn missie is het om vraaggericht te werken, altijd afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Ik biedt online programma’s, meditaties en zelfhulp zodat jij zelf aan de slag te gaan om je mindset te draaien. Maar wil jij hulp om je angsten echt te draaien dan ben ik er persoonlijk voor jou 1:1. Mijn hoogwaardige aanbod bevrijdt je van angsten en stressdoor de spiegel die ik je kan bieden nabij en met behulp van de mooiste kuddes paarden.Wij nemen je in de sessie mee naar de oorsprong van je beslissingen, en maken direct de verbinding naar de toekomst.De paarden geven al aan waar jij op je onbewust niveau je keuzes kunt maken.En dat zijn precies de keuzes die je leven veranderen.
Downlad direct mijn meditatie om angst los te laten

- Hoe mooi zou het zijn als jij je angst kunt loslaten -

🌈  Bindingsangst

🌈  Verlatingsangst

🌈  Angst om zichtbaar te zijn

🌈  Angst om geliefdes te verliezen

🌈  Vliegangst

🌈 Claustrofobie

🌈  Angst voor autorijden 

🌈  Angst voor spinnen 

🌈  Angst voor intimiteit

🌈  Angst voor paarden 

🌈  Pleinvrees 

🌈  Liften 

🌈  Angst voor de dood  

🌈  Smetvrees

🌈  paniekaanvallen 

🌈  Angst voor honden 

🌈  Angst voor naalden 

🌈  Nachtangst 

In 1 HOOGWAARDIGE  sessies van je angsten en stress af!

ANGSTEN LOSLATEN EN 3 BONUSSEN

VERANDER JE VERHAAL VERANDER JE LEVEN

KIES VOOR VRIJHEID

JA ik ben klaar om mijn angsten aan te pakken