masterclass

Manifesteer je mooiste leven

Deze manifestatie verdubbelaar heb ik gemaakt omdat ik merk dat veel mensen niet geloven dat zij alles wat zij willen kunnen manifesteren. Er lijkt een taboe te heersen op manifesteren. Ik merkte dit toen ik middenin de energiecrisis een weekendje parijs moeiteloos kon boeken. Ik durfde amper hardop uit te spreken dat ik op reis ging, want heel nederland gaat volgens het nieuws slecht!

” En ik dan dacht ik, leef ik een andere realiteit?”

Leven in hoge dimensies, vrijheid in overvloed en kunnen doen waar ik gelukkig van wordt. Het is al jaren mijn dagelijkse realiteit en ik heb de kracht van manifesteren gebundeld in een stappenplan. Een duidelijk plan die je gaat helpen om de wet van aantrekkingskracht voor je te laten werken.¬†Ik heb alle tips en trucs, do’s en don’ts samengevat van mijn manifestatiereis van de afgelopen jaren.

Ik manifesteerde: Mijn droomhuis, mijn eigen bedrijf waar ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, een huis voor mijn opa en oma, mijn droompaard, geld, en het leren waarderen van geluk.

En precies dit ga ik jouw ook leren afgestemd en in hoge energie 

Meld je hier aan