Muziek doorleven maakt je hart open

ECHTE verbinding

Echte verbinding maken we tijdens wekelijkse sessies, en toch wil ik je inspireren via muziek. Muziek die raakt, muziek die verbind en muziek die je hart een stukje open maakt….Dit nummer raakt iets in mijn kern, ik voel dat de spirituele verbinding en ik kan in overgave luisteren… Laat je mij via de app weten wat het liedje met jouw doet?
Klik hier voor de verbinding in muziek Klik hier voor de songtekst van deze week

Onze live bijeenkomsten volg je hier

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagochtend om 10.00 maar je krijgt een replay als je hier niet bij kunt zijn.
Klik hier om live sessie 1 te volgen Klik hier om live sessie 2 te volgen Klik hier om live sessie 3 te volgen

Verbinding

Bekijk de sessies hier terug

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van mindset portal