Je staat op het punt om jouw mindset portal te openen

Je leven te veranderen en direct aan de slag te gaan met jouw persoonlijke proces.

Het is een kans van nu of nooit: 

𝗘𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗲 & 𝟭:𝟭 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗼𝗿𝗶𝗻𝗴.
𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗮𝗮𝗿 €𝟰𝟳,-
𝗛𝗶𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷 𝘇𝗮𝗹 𝗶𝗸 𝗷𝗼𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗲𝘀 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗺𝗮𝗴 𝗮𝗮𝗻𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻.
𝗪𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗺𝗮𝗴 𝗹𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗴 𝘃𝗲𝗿𝗱𝘂𝗯𝗯𝗲𝗹𝗲𝗻.
𝗢𝗺 𝘇𝗼 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘂𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝘂𝗺 𝘁𝗲 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗱𝗼𝘄𝗻𝗹𝗼𝗮𝗱𝗲𝗻.

Het is een kans van nu of nooit
Om deze vip member voor €47 aan te schaffen.

Hierna wordt de prijs weer €95,-… 

JES ik wil een VIP mentoring & analyse voor €47,-

Manifesteer je mooiste leven

Deze manifestatie verdubbelaar heb ik gemaakt omdat ik merk dat veel mensen niet geloven dat zij alles wat zij willen kunnen bereiken. Simpel en moeiteloos kiezen voor focus op je beste leven. Er lijkt een taboe te heersen op manifesteren. Ik merkte dit toen ik middenin de energiecrisis een weekendje parijs moeiteloos kon boeken. Ik durfde amper hardop uit te spreken dat ik op reis ging, want heel nederland gaat volgens het nieuws slecht!

 

” En ik dan dacht ik, leef ik een andere realiteit?”

 

Leven in hoge dimensies, vrijheid in overvloed en kunnen doen waar jij gelukkig van wordt. Het is al jaren mijn dagelijkse realiteit en ik kan jou in een analyse en 1;1 mentoring helpen met jouw manifestatiewens.

Een duidelijk plan die je gaat helpen om de wet van aantrekkingskracht voor je te laten werken. Ik heb alle tips en trucs, do’s en don’ts samengevat van mijn manifestatiereis van de afgelopen jaren.

Ik manifesteerde:
Mijn droomhuis, mijn eigen bedrijf waar ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, een huis voor mijn opa en oma, mijn droompaard, geld, en het leren waarderen van geluk.

Boek voor €47,-

Let op deze aanbieding is speciaal voor de soulsisters

Die ingeschreven staan voor mijn live event. 

Morgen gaat de prijs terug naar €95.-

Ik wilde mijn bedrijf opbouwen en mijn eigen energie beter verdelen. In plaats van harder werken wilde ik meer genieten en dat kan patricia mij als geen ander geven. Ze is eerlijk en zegt wat wel en niet werkt en dat houdt mij scherp. Ook is e praktisch in oplossingen wat er wel nodig is en wat er allemaal kan en dat geeft mij de kracht om mijn energie te verdubbelen.

Leanora Schmidt / Coaching Leanora

Ondanks dat ik al lang bezig was met mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik door de coaching en de retreatdag echt kunnen uitzoomen. Ik kan de quantum stappen sneller toepassen in mijn leven als het nodig is en hierdoor krijgt mijn bedrijf ook een boost.

Mardy Hoekveen / Energetisch coach

Mijn fantastische ervaring bij de paarden hebben mijn leven totaal gedraaid. In de juiste richting ben ik de persoon die ik BEN zonder deze 3 hoek was ik zeker nog in mijn cirkel blijven draaien. Ik ben zo krachtig dat ik de hele wereld aan kan. Het draait op volle touren en ik weet dit is pas het begin. Patricia is een stuk van mijn leven geworden.

Diana / Live visionair