Deze reading is ook voor jouw

De start van de lente en een volle maan! De energie is krachtig en mogelijk voel jij dit wel. Om de energie kracht bij te zetten heb ik een 6 kaarts reading gemaakt. Bekijk hem rustig, voel wat bij je past en wat je mee wilt nemen.Via deze pagina heb je de mogelijkheid met mij te chatten, als je nog vragen hebt na de reading. Wil jij dat ik afstem op je persoonlijke route, vragen en antwoorden boek dan jouw persoonlijke reading of stuur mij een app…Liefs Patricia

Boek hier jouw reading
BOEK HIER!
boek hier
Boek hier!
boek hier
masterclass

Wil jij antwoorden op je vragen?

Tijdens een persoonlijke reading stem ik af op jouw proces. Via automatisch schrift krijg ik boodschappend voor jouw door. Jouw route wordt zichtbaar en je krijgt de hulp en steun die je nu nodig hebt in je leven.

 

Wil jij een volledig afgestemde reading…. Boek hem dan hieronder en ik ga direct voor je aan de slag. Je ontvangt de reading net als bovenstaand maar dan volledig afgestemd….

 

Liefs Patricia 

BOEK HIER je persoonlijke reading gericht op al je vragen