Let me help focus on your energy in your own space

PAARDENKRACHT TRAINING

De training paardenkracht wordt gegeven op onze unieke locatie. In de veulenstal waar kuddes paarden staan in een grote uitloopstal heb ik een unieke plekje. In de aanwezigheid van de paarden geef ik een training. 5 dagen achter elkaar zullen we iedere week een ander onderwerp behandelen.

In je eigen Paardenkracht map kun je alle opdrachten en onderwerpen terugvinden. De onderwerpen die wij in de weken gaan behandelen zijn:

1 Basisemoties : hoe voel ik mij eigenlijk zijn dit gevoelens of gedachten

2 Gedachtes ordenen: Orderenen van gedachtes die je hebt.

3 Dromendag : Wat zijn je dromen waar wil je heen

4 Krachtendag: Hoe kun jij je kracht inzetten in je leven 

5 Afsluiten en wensen : Afsluiten en wensen voor de toekomst 

 

*skj geregistreerde coach

Paardenkracht

Sociale vaardigheidstraining met inzet van paarden 

Find your energy and work with horses

Kracht van paarden 

Paarden zijn krachtig en fijne dieren om bij te zijn. Dichtbij paarden voel jij je vaak fijn en paarden kunnen je echt helpen. Paarden kunnen namelijk goed voelen en ze kunnen dan ook goed laten zien wat ze voelen. Spanningen die je hebt of gevoelens die je wilt veranderen zijn allemaal elementen die paarden direct aanvoelen.

Hierdoor kunnen paarden je ontzettend snel en effectief leren wat je mag aanpakken in je leven. Tegelijkertijd zal het vertrouwen van het paard je in contact zetten met je gevoel. Zo weet je precies hoe jij je voelt en hoe dit komt. Ook leren wij je hoe je gevoelens en gedachtes kunt ombuigen van negatief naar positief.  . Een sessie met onze merrie Surprise zal je verder helpen en je echt liefde geven. Klik hier voor meer informatie over de kosten van de  training

Ja ik heb interesse in de training paardenkacht

Sociale vaardigheidstraining paardenkracht

 

Find your energy and learn from the horsepower

Samenwerken met de paarden in kracht

Naast de vaste onderwerpen kijk ik in een training altijd heel goed wat jij nodig hebt. Wat bij jouw past en wat jouw uniek maakt. In onze training hebben we daar ruimte voor gemaakt. Iedere training is dus anders en iedere training past altijd uniek bij degene die in training is.

Naast de opdrachten uit je boek zul jij ook met de paarden opdrachten gaan vervullen. En onze lieve merrie surprise helpt jou graag.

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Bekijk welke sessies je kan boeken