Let me help focus on your energy in your own space

Kies een kaart voor vandaag op basis van je gevoel

Dagelijks gaan onze gedachten de gehele dag door. Fijn dat je even een momentje neemt om even terug te komen in je energie en je gevoel. Wat ik je wil vragen als je vandaag een kaartje kiest is dat jij even ademt voordat je kiest. Ook wil ik je vragen of je even wilt stilstaan bij iets dat je een fijn gevoel geeft. Een mooie herinnering of iets dat je graag doet. 

Kies op je gevoel een kaartje die je het meeste aantrekt.

 

Boek hier je online chat
Energy and focuss

Gilded Reverie 

Deze set met kaarten heeft de mooiste afbeeldingen die je maar kunt wensen. Elegant en sierlijk vol met mooie visualisaties. Je ziet de algemene uitleg van de dagkaart.

Wil jij een persoonlijke legging en voel jij dat mijn positieve mindset je kan helpen?

Dan zijn wij de perfecte connectie en werk ik graag met je samen om je leven in een positieve koers te laten varen. 

Bekijk mijn unieke trajecten
Healing energy and work with angels

Dagkaart engelen orakel 

  • Wat laat je los,
  • wat neem je mee
  • waar mag jij in groeien
  • welke doelen mag jij aanpakken

Dit zijn vragen die je kunt stellen bij de engelenkaarten. Door het inzetten van engelenenergie kun jij direct ervaringen opdoen en dit versneld jouw innerlijke groeiproces enorm.

 

Ja ik wil de helende sessie met paarden beleven

Super mooi gesprek met mooie inzichten! Kreeg er gewoon kippenvel van! Klopte zo erg, voelde me echt begrepen. Echt een aanrader! Dank je wel!

Jeanette

Speciaal.. engelen boodschappen.. en een prachtig gedicht .. dat hou ik tegen het licht en vindt er al de antwoorden in .. Op de vragen die ik jou nog niet had gesteld… Patricia dank u voor het rustgevende gesprek. 🌺

Samantha / mediumchat
Michel Roosenmalen

Ben jij klaar voor een positieve mindset, waarin jij je dromen kunt manifesteren?

Mag ik de woorden vanuit mijn hart aan je geven, zodat jij je mooiste leven kan leven. Mogen mijn Words of Wisdom vanuit afstemming het goud in je hart aanraken? Zodat je pure verlangens en je eigenheid zullen ontwaken.
Manifestatie zal volgen in je dagelijkse proces en in je doelen. Ook zul jij je na je gekozen verandering herboren voelen.
Goed in je vel, klaar voor controle over je leven en doel om te behalen.
Als het goud in je hart geopend is zul jij weer gaan stralen.
Met rust in je hart en plezier in je dag, weer genieten van je leven. Waarin jij vanaf vandaag alleen het beste aan jezelf zal geven.

 

…Omdat verandering nu nodig is…

Ben jij op zoek naar de coach die het verschil maakt, wil jij unieke trajecten ervaren waarbij echt het verschil gemaakt kan worden. Geloof jij dat energie in balans mag stromen, eerlijkheid en een doelgerichte aanpak. Dan is CK Coaching Company het platvorm dat je verder kunt helpen.