Super mooi gesprek met mooie inzichten! Kreeg er gewoon kippenvel van! Klopte zo erg, voelde me echt begrepen. Echt een aanrader! Dank je wel!

Jeanette

Speciaal.. engelen boodschappen.. en een prachtig gedicht .. dat hou ik tegen het licht en vindt er al de antwoorden in .. Op de vragen die ik jou nog niet had gesteld… Patricia dank u voor het rustgevende gesprek. 🌺

Samantha / mediumchat
Michel Roosenmalen

Ben jij klaar voor een positieve mindset, waarin jij je dromen kunt manifesteren?

Mag ik de woorden vanuit mijn hart aan je geven, zodat jij je mooiste leven kan leven. Mogen mijn Words of Wisdom vanuit afstemming het goud in je hart aanraken? Zodat je pure verlangens en je eigenheid zullen ontwaken.
Manifestatie zal volgen in je dagelijkse proces en in je doelen. Ook zul jij je na je gekozen verandering herboren voelen.
Goed in je vel, klaar voor controle over je leven en doel om te behalen.
Als het goud in je hart geopend is zul jij weer gaan stralen.
Met rust in je hart en plezier in je dag, weer genieten van je leven. Waarin jij vanaf vandaag alleen het beste aan jezelf zal geven.

 

…Omdat verandering nu nodig is…

Ben jij op zoek naar de coach die het verschil maakt, wil jij unieke trajecten ervaren waarbij echt het verschil gemaakt kan worden. Geloof jij dat energie in balans mag stromen, eerlijkheid en een doelgerichte aanpak. Dan is CK Coaching Company het platvorm dat je verder kunt helpen.

Huisje in het bos 

Er staat een een huisje in het bos in dit huisje kun je jezelf liefde geven. Dit huisje is jouw unieke plek waar jij tot rust komt in dit leven. Als kind was dit huisje altijd al je veilige plek. Een plek om te genieten en op te laden jouw favoriete stek.

Jij geeft aan anderen alles weg en verliest jezelf uit het oog. Daarmee leg je de lat ook erg hoog. Meer en meer raakt het plekje in het bos op de achtergrond. Bedenk eens waar het ook alweer stond.

Ga naar die speciale plek terug in het bos en doorsta even de pijn. Want ik weet dat je daarna weer gerust zult zijn. Doorleven van herinneringen is nodig om je op de rit te krijgen, jouw stem mag gehoord worden jij hoeft niet meer te zwijgen.

Als jij dingen gaat doen die graag doet, instaat er ruimte en dat voelt dan goed. Zorg voor jezelf en hou je hart gelukkig en blij. Weet er staat een mooie engel aan je zij. Deze geeft de wereld voor jouw geluk, maar die connectie niet stuk. Blijf geloven in de kracht van het universum of de hemel dichtbij dan voel jij deze engel aan je zij.

Neem je rust, adem, ervaar en zoek de rust op die je even verdienen mag. Doe dingend eens even heel anders dan zie je dingen die nooit zag.Jij zult stralend en je dromen komen uit in een wereld met zelfliefde en rust. Wees daarop alsjeblieft gerust

Pak de kansen die gaan komen en zet jezelf even op nummer één dit jaar. Als jij je plekje weer gevonden hebt zul je stralen eerlijk waar.Het plekje in het bos is niet alleen fysiek aanwezig maar zit ook voor altijd in je hart. Het is aan jouw de kracht door te zetten en te zorgen dat het niet verslapt.

Ga wandelen in de natuur en ga even naar dat fijne bos zo dichtbij. Daar komen de inzichten een voor een voorbij.Doe wat goed voelt en geniet van de dag. En wees vastbesloten en beleef de komende jaren met een lach!

Je maakt vele zielen hierbij erg blij en vergeet nooit de engelen aan je zij

 

Voor altijd jong

Als je jong bent neem je het leven voor lief en denk je niet na over je oude dag.Pas als je oud bent weet je dat je dat je dit verkeerd zag.Dan besef je dat dagen zijn vervlogen zonder dat je stilstond bij je gezondheid en geluk.

Als je oud bent gaat het leven minder snel en ervaar je niet meer de druk.De druk die er is in de bloei van je leven met een gezin maakt de dagen bewogen.Oud en beseffend weet je dat mooie momenten te snel zijn omgevlogen.

Ik kijk naar mijn opa en zie een oude man die moet accepteren dat het soms niet gaat zoals hij wil. Ik besef me wat ik allemaal wel kan en ben even stil. Hij heeft me weer geraakt door zijn wilskracht te laten zien. Ondanks dat hij het zwaar heeft misschien.

Dus ik zal momenten meer bewust en intens gaan beleven. Zodat ik mezelf mooie herinneringen kado kan geven.
Opa geniet van jonge mensen om zich  heen en doet graag nog een rondje mee. Al delen we het tempo dan door twee.

Oud, langzaam en wat grijs, is mijn opa voor mij lief, grappig en eigenwijs.
Op zijn manier wat star, behoudt hij de regie op zijn leven en zijn dagen. Om hulp zal hij nooit vragen. Opa zorgt op zijn manier voor oma en zal haar altijd steunen.

Beide kunnen ze op elkaar leunen.
Niet met en zonder al heel wat jaren bij elkaar. Al zijn de oude dagen best wel zwaar.Ondanks de ruzies wel altijd samen in het leven gestaan.Zijn ze nu beide oud en zullen ooit samen gaan. T

ot die tijd lach en dans ik bewust samen met hen door het leven.
Pas als ik ook oud grijs ben zal ik aan rust  toe gaan geven.Dan zullen opa en oma nog eens door mijn hoofd heen gaan. Ik hoop dat mijn kinderen en kleinkinderen er dan voor mij zullen staan. Om samen te dansen vol liefde en geluk. Kunnen mijn oude dagen hopelijk niet stuk.