Paardencoaching biedt tal van voordelen:

Non-verbale communicatie: Paarden reageren op onze lichaamstaal en energie, waardoor ze een spiegel zijn voor onze emoties en communicatiestijl. Dit helpt ons bewust te worden van hoe we overkomen op anderen.

Vergroten van zelfbewustzijn: Paarden hebben een instinctief vermogen om ons te laten zien wie we echt zijn. Ze reageren puur op onze binnenwereld en helpen ons om verbinding te maken met onze eigen gevoelens, behoeften en verlangens.

Emotionele regulatie: Paarden hebben een kalmerend effect op ons zenuwstelsel en kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst. Ze leren ons om in het moment aanwezig te zijn en te aarden 

Boek een losse sessie

Sessie paardencoaching

Als je op zoek bent naar een unieke en transformerende ervaring, dan is paardencoaching iets voor jou! Het werken met deze prachtige, gevoelige dieren kan je helpen om diepe emotionele blokkades te doorbreken en je naar een hoger niveau van zelfbewustzijn te brengen.

Boek je sessie €145,-

Retreat 

Ons retreat met paardencoaching is een unieke en krachtige ervaring waarbij je de helende en transformerende kracht van paarden kunt ontdekken. Paarden hebben een natuurlijk vermogen om ons te spiegelen, ons te helpen in het moment te zijn en ons te begeleiden op onze innerlijke reis.

Boek je retreat €395,-

Maandtraject 

Ons maandtraject biedt een ervaring van paardencoaching, waarbij we ons richten op persoonlijke groei en transformatie. Gedurende een hele maand werken we intensief aan het bereiken van je volledige potentieel. Door regelmatige sessies gedurende  kunnen we dieper in de kern duiken.

Boek je traject €495,-