Familiesessie systeemgerichte paarden coaching

Welkom

Welkom op mijn pagina…

Bij Horse of Wisdom werk ik als Paardencoach. Mijn geloof in jouw unieke kracht maakt dat ik werk met holistische en energetische methodes. Geloof jij dat energie in balans mag zijn voordat je echt kunt groeien? Wil jij een afgestemde sessie ervaren met ruimte voor je gevoel en je ontwikkeling? 

Ik ga in mijn aanbod verder waar andere coaches stoppen en hier ben ik trots op. 

Ik geloof dat de eerste stappen om echt te groeien allang in jou verscholen zitten en dat jij in je unieke eigenheid kan stralen. Systeemgericht is dit een van de belangrijkste onderwerpen die ik met een gezin oppak. Hoe is de rol van iedereen binnen het gezin en hoe voelen alle gezinsleden zich hieronder. Dit geeft vaak al een enorme beweging.

Wil jij specifiek verder lezen over mijn gezinsaanbod, klik dan hier…..

 

Surprise 

De merrie die je helpt om tegroeien

Horse of Wisdom

Surprise is mijn bijzonder merrie. Ik werk samen met Surprise tijdens onze sessies. Hoe werkt dit nu precies…..

Paarden zijn edele dieren, het zijn van nature vluchtdieren en ze hebben een bijzondere gave om lichaamstaal en energie snel te kunnen inschatten. Paarden kunnen communiceren in lichaamstaal en voelen de energie om hun heen enorm goed aan. Surprise is een bijzonder sensibele merrie, daarom is zij enorm geschikt voor onze coaching. Surprise zal als je contact met haar maakt, in verbinding met je treden en ze zal in kleine signalen aangeven wat zij ervaart. Hierdoor kan ik aan haar merken welke thema’s wij mogen behandelen om jouw groei in gang te zetten. Doordat ik dit proces in mijn unieke afstemming kan begeleiden ontstaat er een diepe verbinding die je die zorgt voor een stuk helen. Ik blijf hierin dicht bij mezelf en stem op mijn unieke wijze af op jouw energie zodat ik je verder kan ondersteunen in de doelgerichte opdrachten die wij samen met Surprise zullen uitvoeren. Door methodisch psychologische opdrachten af te wisselen met het aanvoelen van energie (energetisch helen)  is onze coaching uniek.  

Niet zweverig, wel dichtbij jezelf en afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik help je graag samen met Surprise verder om die energie en kracht te laten stralen.

Wil je meer lezen over de sessies …… klik dan hier

Surprise is dol op mensen en geeft op haar eigen unieke wijze kracht en vertrouwen. Surprise is grappig, Surprise is liefdevol en ze brengt je hart in liefde doordat ook zij afstemt op jouw vertrouwen. Het is mooi om te zien hoe Surprise reageert als je in rust en vertrouwen een opdracht met haar uitvoert. Ook is het mooi om te leren hoe zij reageert als je in stress en gespannen toestand een opdracht wilt uitvoeren…. Dan zal zij staken je geven wat je wat je nodig hebt om verder te kunnen. 

Surprise doet haar naar eer aan en zit vol verassingen die jou meer over jezelf zullen leren. 

Ben jij klaar om Surprise te ontmoeten….

 

Ja, ik wil een sessie boeken met Surprise

Zij gingen je voor en hebben de unieke afstemming en kracht van Suprise al mogen ervaren

Patricia Polpe

Intuïtief coach

Een kort wat informatie…..Ik ben Patricia Polpe. Een positieve vrouw en moeder van 39 jaar. Ik geloof in de kracht van een positieve mindset en ik geniet van het leven in liefde en licht. Dit is geen zaligmakend verhaal want ik was het voorbeeld van een klassieke burn-out patient.  Juist ik weet dat je niet iedere dag 100% kunt stralen. Ik probeer inmiddels zo bewust mogelijk om te gaan met momenten die het mij moeilijk maken en focus graag weer terug op mijn mooiste leven. Ik heb in mijn leven veel verschillende situaties mogen meemaken. De lessen die soms heftig waren kan ik inmiddels zien als mijn kadotjes. Doordat ik dit heb meegemaakt, kan ik mij inleven en invoelen in wat jij op dit misschien wel voelt.
Vanuit mijn werk in de jeugdzorg heb ik een enorme ervaring die ik mee neem in mijn dagelijks werk. 

Heb je na deze korte introductie nog meer interesse in mijn verhaal?

Klik hier voor mijn hele verhaal

Healing energy and work with horses

Kom als familie in kracht met de hulp van Suprise  

Ervaren jullie als gezin dat jullie vast zitten in patronen die de onderlinge gezinsleden belemmeren? Heb je als gezin wat tijd en ruimte voor elkaar nodig en wil je een unieke dag beleven?

Een sessie met onze liefdevolle merrie Surprise werkt als een emotionele spiegel. Zij laat je de patronen en emoties inzien die je dagelijks blokkeren. Na dit inzicht zul je samen gaan ervaren dat dit verlicht.

Na deze ervaring kom ik als coach in beeld, door mijn jarenlange ervaring in het werken in de jeugdzorg en met gezinnen kan ik methodische opdrachten inzetten om de gezinsdynamiek kracht bij te zetten. Hierna zullen jullie gericht en samen met Surprise opdrachten uitvoeren. Gericht op de patronen die nodig zijn om in balans te komen, denk hierbij aan leren doseren of loslaten. Doordat Surprise handelt in overeenstemming met haar gevoel en hetgeen zij in haar omgeving voelt, is zij op dat moment de spiegel van jullie emoties en continu liefdevol aanwezig tijdens de sessie.

Je kunt je voorstellen dat de groei als gezin hierdoor explosief zal stromen. Door het vertrouwen van Surprise  kun je gericht verder werken. Je voelt de kracht van Surprise en de kracht die jij zelf beleven tijdens de sessies. Ik kan uit ervaring spreken dit is magisch! Vanuit mijn gevoelsmatige afstemming kan ik jullie verder helpen. Hierbij zal ik ook praktisch en duidelijk gestelde doelen  en methodes inzetten om de coaching vorm geven. 

.

 

 

Kom in je kracht met Surprise
Find your energy and learn from the horsepower

Samenwerken met de paarden in kracht 

Ben jij er klaar voor om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven, kun jij je openstellen voor de paarden en de energie die hierbij vrij komt? Dan is een sessie met mij als intuïtief coach/ jeugd en gezinswerker in contact met de paarden precies wat je nodig hebt! Tijdens de sessie zal onze merrie Surprise een spiegeling van je ziel en je innerlijke processen tonen. De energetische afstemming voorafgaand aan de coaching maakt het proces compleet. In deze afgestemde sessie mag ik jou boodschappen terug geven die je nu mag ontvangen in je leven. Deze combinatie van energetisch en methodisch werken en de kracht van Surprise maken onze sessie uniek. Surprise is een paard dat je raakt, toegankelijk en liefdevol. De gerichte oefeningen die ik vervolgens zal inzetten, zullen je innerlijke kracht versterken. Je eigen unieke wijze weer terugvinden om te stralen in eigenheid. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Bekijk welke sessies je kan boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *